O nama

Fabrika za proizvodnju drvenih buradi, barik buradi, bačvi za vino, bačvi za rakiju i drugih drvenih sudova

Barik 1873 je fabrika koja se nalazi u selu Velika Drenova kod Trstenika i bavi se proizvodnjom drvenih buradi od 50 do 5.000 litara a kao poseban proizvod izdvajamo hrastovu barik burad.

Svoje korene vezuje za drugu polovinu 19 veka, tačnije 1873 godinu. Iskustvo iz radionice je prenošeno sa kolena na koleno koje danas garantuje kvalitet i pouzdanost naših drvenih buradi.

Proizvodnja i mašine su osavremenjeni i podignuti na viši nivo, kako bi se zadovoljila potreba naših kupaca. Specijalizovanii smo za proizvodnju barik buradi koja se izradjuju od najkvalitetnijeg hrasta kitnjaka (sessile oak).

U našem proizvodnom asortimanu se nalaze drvena burad od 50 do 5.000 litara, barik burad, burad za vino, burad za rakiju, bačve za vino bačve za rakiju i drugi drveni sudovi.

Kvalitet buradi potvrdjuje kako viševekovna tradicija tako i veliki broj zadovoljnih kupaca na našem i inostranom tržištu. Naše barik bure predstavlja jedinstven komad umetnosti i tehnologije, savršen sklop fino obradjenih dugi, glatke površine i tostirane unutrašnjosti spremno da obogati Vaše vino i rakiju.

Naša poslovna filozofija je određena njegovom misijom i vizijom, a u najjednostavnijem obliku mogli bismo je definisati kao proizvodnju visokokvalitetnih drvenih buradi u cilju zadovoljstva potrošača.